Leading the world in Point of Care testing

Point of care TIL FLERE MENNESKER FLERE STEDER

Abbott har længe beskæftiget sig med diagnostisk analyse. Denne form for analyse har historisk set primært fundet sted på hospitalet eller hos lægen, og patienten skulle vente en dag – eller flere – på at få resultatet. I dag oplever vi en dramatisk ændring i, hvordan levering af medicinsk diagnostisk analyse finder sted, og det har en markant, positiv indflydelse på patientbehandlingen.

Denne ændring drives af Point of care. Dette gør det muligt for plejepersonalet at foretage prøver på en patient i eller tæt ved sengen. Læger og patienter får resultater hurtigere end nogensinde før, både i lægevagten, på hospitalet og i ambulancen.

Abbott har nu det førende sortiment inden for Point of care. Vi har nu en af de bredeste porteføljer og kan teste for flere lidelser i flere situationer og på flere steder over hele verden. Så, når du tager dit barn med til lægen for at blive undersøgt for lungebetændelse eller influenza, er det højst tænkeligt, at det er en Abbott-analyse, som giver dig et hurtigt testresultat, så du hurtigt kan få din familie sund og rask igen.

"Point of care er det hurtigst voksende segment inden for in vitro-diagnostik, fordi det kan give hurtigere resultater tættere på patienten" udtaler Sharon Bracken, senior vice president, Abbott Rapid Diagnostics. "Det betyder, at patienterne kan komme i behandling hurtigere, lægerne kan se flere patienter, og der kan ydes en bedre pleje."

Abbott er nu førende inden for analyse af kardiometaboliske og smitsomme sygdomme samt toksikologi.

Kardiometaboliske sygdomme

  • Kardiovaskulære sygdomme medfører årligt næsten 18 millioner dødsfald globalt
  • Globalt har over 400 millioner voksne diabetes

I takt med at patienter og sundhedssektoren imødegår betydningen af disse sygdomme er det nødvendigt med nye redskaber for at opnå hurtigere testresultater og øge effektiviteten i plejen. Abbott vil nu tilbyde yderligere analyser, som diagnosticerer og styrer tilstand relateret til diabetes, hjertefunktion og kolesterolniveauer. Disse analyser vil give hurtige resultater, mens patienten stadig er på stedet, så plejepersonalet kan yde øjeblikkelig pleje.

Smitsomme sygdomme

  • Over 17 millioner mennesker dør globalt hvert år af smitsomme sygdomme

Mængden af smitsomme sygdomme er enorm, men det er alligevel ikke noget, folk tænker over, før de selv bliver ramt. Hurtige analyseresultater kan gøre hele forskellen, når man søger lægehjælp. Abbott kan nu levere hurtige og nøjagtige analyseresultater for mere end 100 smitsomme sygdomme. Og de tilbyder disse analyser i patientens nærområde. Adgang til analyse og eliminering af ventetiden på resultater kan åbne for den nødvendige pleje, som patienterne behøver.

Toksikologi

  • Brug af ulovlige stoffer medfører 50.000 dødsfald årligt i USA

I takt med at den globale epidemi af stofmisbrug – både ulovlige og på recept – vokser med alarmerende hastighed, stilles sundhedspersonale over for nye udfordringer i plejen. Dette øger også efterspørgslen på narkotest fra myndigheder og arbejdsgivere, og vi er nu i stand til at levere denne analyse til arbejdsgivere, myndigheder og hospitaler.

"Takket være bredden i denne portefølje er vi nu også i stand til at servicere patienterne bedre på mere afsides beliggende steder" fortæller Sharon Bracken. "Vi hjælper ikke bare folk, vi giver også sundhedspersonalet de nødvendige redskaber til at forbedre plejen."

  • share_alt text Share
  • print_alt text Print
  • download_alt text Download PDF
true
accessibility

You are about to exit for another Abbott country or region specific website

Please be aware that the website you have requested is intended for the residents of a particular country or region, as noted on that site. As a result, the site may contain information on pharmaceuticals, medical devices and other products or uses of those products that are not approved in other countries or regions.


The website you have requested also may not be optimized for your specific screen size.

Do you wish to continue and exit this website?

accessibility

You are about to exit the Abbott family of websites for a 3rd party website

Links which take you out of Abbott worldwide websites are not under the control of Abbott, and Abbott is not responsible for the contents of any such site or any further links from such site. Abbott is providing these links to you only as a convenience, and the inclusion of any link does not imply endorsement of the linked site by Abbott.


The website that you have requested also may not be optimized for your screen size.

Do you wish to continue and exit this website?