EU ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ (DPO)

Amennyiben egy adott ország Abbott képviselőivel szeretné felvenni a kapcsolatot, az információ kereséséhez használja a Worldwide Locations oldalt. Amennyiben hozzászólása vagy kérdése van az Abbott részére, vagy gyakorolni kívánja a jogait, kérjük, adja meg az alábbi adatokat

Kérjük, töltse ki az összes kötelező mezőt

Érvénytelen e-mail-cím

Az e-mail-cím nem megfelelő

(szükséges) Az Adatvédelmi irányelvek hiányoznak

Kérjük, adjon meg egy érvényes (postai) irányítószámot

Kérjük, válasszon ki legalább 1 fájlt, a maximális fájlméret 4 MB.

captcha szükséges

(szükséges) Az Adatvédelmi irányelvek hiányoznak
A kérés természetétől függően előfordulhat, hogy megkérjük igazolja személyazonosságát. Ilyen esetben megfelelő bizonyítékot kérhetünk Öntől, amely az alábbi dokumentumokat jelentheti:

1)      az Ön személyazonosságát és lakcímét igazoló dokumentumok (útlevél, jogosítvány, közüzemi számla);

2)      az adattulajdonos személyazonosságát és lakcímét igazoló dokumentumok (amennyiben a fentitől eltérő);

3)      az adattulajdonos által írt meghatalmazás a nevében történő eljáráshoz (amennyiben szükséges).

Személyazonosságot igazoló dokumentumok (opcionális) Személyazonosságot igazoló dokumentumok*
(opcionális)

Ha megállapítást nyert, hogy Ön teljesíti az adatok megismerésének kritériumait, illetve az EU GDPR szerinti jogait gyakorolja, és elegendő információt bocsátott rendelkezésre, akkor a feldolgozásra való jelentkezés elfogadásától számított 30 napon belül választ fog kapni. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az időszak a kérések összetettségének és számának függvényében szükség esetén további 60 nappal meghosszabbítható. Az adattulajdonost a kérés beérkezésétől számított 30 napon belül tájékoztatni fogjuk a hosszabbításról, és közöljük a késlekedés okát is.

Amennyiben a kérése adatokhoz való hozzáférésre vagy jogainak gyakorlására irányul, akkor előfordulhat, hogy az adatkérés teljesítése előtt megkérjük, hogy jóváhagyott személyazonosító dokumentummal igazolja személyazonosságát.

A fenti személyes adatokat a jelen kapcsolatfelvételi űrlapban elküldött kérése teljesítéséhez kérjük el. Az Abbott és az Abbott partnerei tisztában vannak az adatok védelmének jelentőségével, és azokat kizárólag az Ön kérésének teljesítéséhez fogják felhasználni. Az EU adatvédelmi tisztviselő adatvédelmi szabályzatának áttekintéséhez kattintson ide: Azzal, hogy az alábbi négyzetre kattint tudomásul veszi, hogy az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok kezelésére az EU adatvédelmi tisztviselő adatvédelmi szabályzatának megfelelően kerül sor.

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT
true
accessibility

You are about to exit for another Abbott country or region specific website

Please be aware that the website you have requested is intended for the residents of a particular country or region, as noted on that site. As a result, the site may contain information on pharmaceuticals, medical devices and other products or uses of those products that are not approved in other countries or regions.


The website you have requested also may not be optimized for your specific screen size.

Do you wish to continue and exit this website?

accessibility

You are about to exit the Abbott family of websites for a 3rd party website

Links which take you out of Abbott worldwide websites are not under the control of Abbott, and Abbott is not responsible for the contents of any such site or any further links from such site. Abbott is providing these links to you only as a convenience, and the inclusion of any link does not imply endorsement of the linked site by Abbott.


The website that you have requested also may not be optimized for your screen size.

Do you wish to continue and exit this website??