POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARTSVO PODATKOV

Če želite stopiti v stik s predstavniki podjetja Abbott v določeni državi, za pridobivanje teh informacij uporabite našo stran za podružnice po svetu. Če imate pripombo ali vprašanje za podjetje Abbott ali želite uveljaviti svoje pravice, navedite naslednje podatke:

Izpolnite vsa obvezna polja

Neveljaven e-poštni naslov

E-poštni naslov se ne ujema

Vnesite veljavno telefonsko številko

Vnesite veljavno poštno številko

Izberite vsaj 1 datoteko za nalaganje ali Največja velikost 4 MB.

captcha Zahtevana

(obvezno) Manjka politika varovanja zasebnosti
Glede na naravo vaše zahteve vas lahko prosimo, da potrdite svojo identiteto. Če se to zahteva, vas lahko prosimo za ustrezen dokaz, ki lahko vključuje dokumente, kot so:

1)      dokazila o vaši identiteti in naslovu (potni list, vozniško dovoljenje, račun za komunalne storitve),

2)      dokazila o identiteti in naslovu posameznika, na katerega se nanašajo podatki (če se razlikuje od zgoraj navedenih podatkov),

3)      pooblastilo posameznika, na katerega se nanašajo podatki, za delovanje v njegovem imenu (če je ustrezno).

Dokumentacija kot dokazilo o identiteti (neobvezno): Dokumentacija kot dokazilo o identiteti :
(neobvezno)

Ko smo prepričani, da izpolnjujete kriterije za razkritje podatkov ali uveljavljanje pravic v skladu z Uredbo GDPR (Splošno uredbo o varstvu podatkov) Evropske unije in ste zagotovili dovolj podatkov, boste prejeli odgovor v 30 dneh od datuma, ko sprejmemo vašo prošnjo za obdelavo. Upoštevajte, da se lahko to obdobje po potrebi podaljša za največ 60 nadaljnjih dni, in sicer ob upoštevanju zapletenosti in števila zahtevkov. O vsakem takšnem podaljšanju bomo v 30 dneh od prejema prošnje obvestili posameznika, na katerega se osebni podatki nanašajo, skupaj z razlogom za zamudo.

V primeru zahteve za dostop do podatkov ali uveljavljanja pravic lahko zahtevamo, da svojo identiteto dokažete z odobrenim identifikacijskim dokumentom, preden izpolnimo vašo zahtevo za podatke.

Te osebne podatke zbiramo, da bi odgovorili na poizvedbo, ki jo pošljete prek tega kontaktnega obrazca. Podjetje Abbott in partnerji podjetja Abbott razumejo pomembnost varovanja vaših podatkov in bodo vaše podatke uporabili izključno za podajanje odgovora na vaše vprašanje. Kliknite tukaj za ogled politike zasebnosti pooblaščene osebe za varstvo podatkov EU. Če kliknete spodnje polje, razumete, da bodo vaši posredovani podatki urejani v skladu s politiko zasebnosti pooblaščene osebe za varstvo podatkov EU.

POLITIKA ZASEBNOSTI:
true
accessibility

You are about to exit for another Abbott country or region specific website

Please be aware that the website you have requested is intended for the residents of a particular country or region, as noted on that site. As a result, the site may contain information on pharmaceuticals, medical devices and other products or uses of those products that are not approved in other countries or regions.


The website you have requested also may not be optimized for your specific screen size.

Do you wish to continue and exit this website?

accessibility

You are about to exit the Abbott family of websites for a 3rd party website

Links which take you out of Abbott worldwide websites are not under the control of Abbott, and Abbott is not responsible for the contents of any such site or any further links from such site. Abbott is providing these links to you only as a convenience, and the inclusion of any link does not imply endorsement of the linked site by Abbott.


The website that you have requested also may not be optimized for your screen size.

Do you wish to continue and exit this website??