EUROOPAN KOMISSION TIETOSUOJAVASTAA

Jos haluat ottaa yhteyttä oman maasi Abbottin edustajiin, löydät tarvittavat tiedot Sijaintipaikat maailmalla -sivulta. Jos sinulla on huomautettavaa tai kysyttävää Abbottilta tai haluat käyttää oikeuksiasi, anna seuraavat tiedot:

Täytä kaikki pakolliset kentät

Sähköpostiosoite ei kelpaa

Sähköpostiosoitteet eivät vastaa toisiaan

Anna kelvollinen puhelinnumero

Annan kelvollinen postinumero

Valitse vähintään yksi ladattava tiedosto tai enimmäiskoko 4 Mt.

Pakollinen captcha

(pakollinen) Tietosuojakäytäntö puuttuu
Pyyntösi luonteesta johtuen saatamme pyytää sinua varmentamaan henkilöllisyytesi. Saatamme vaadittaessa pyytää sinulta asianmukaiset todisteet henkilöllisyydestä, joita ovat esimerkiksi seuraavat asiakirjat:

1)      todiste sinun henkilöllisyydestäsi ja osoitteestasi (passi, ajokortti, kotitalouslasku)

2)      todiste rekisteröidyn henkilöllisyydestä ja osoitteesta (jos eri kuin yllä)

3)      lupa rekisteröidyltä toimia hänen puolestaan (tarvittaessa)

Dokumentaatio henkilöllisyystodistuksesta (valinnainen): Dokumentaatio henkilöllisyystodistuksesta:
(valinnainen)

Kun olemme vakuuttuneita siitä, että täytät kriteerit, jotka tietojen luovuttamiseen tai oikeuksien käyttämiseen vaaditaan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti, ja saaneet riittävästi tietoa, sinun tulisi saada vastaus 30 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin hakemuksesi on otettu käsiteltäväksi. Huomaa kuitenkin, että tämä aika voi tarvittaessa pidentyä vielä enintään 60 päivällä ottaen huomioon pyyntöjen monimutkaisuuden ja lukumäärän. Tiedotamme rekisteröidylle tällaisesta määräajan pidentymisestä ja viivästymisen syystä 30 päivän kuluessa pyynnön vastaanottamisesta.

Jos pyyntösi koskee tietojen tarkastelua tai oikeuksien käyttämistä, saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi hyväksytyllä todistuksella ennen kuin voimme täyttää pyyntösi.

Keräämme näitä henkilötietoja voidaksemme vastata tiedusteluun, jonka lähetät tämän yhteydenottolomakkeen kautta. Abbott ja Abbottin liikekumppanit ymmärtävät, että tietojesi suojaaminen on tärkeää ja käyttävät tietojasi vain esittämäsi tiedustelun käsittelyyn. Klikkaa tästä lukeaksesi Euroopan komission tietosuojavastaavan tietosuojamenettelyn. Rastittamalla alla olevan ruudun ymmärrät, että antamiisi tietoihin sovelletaan Euroopan komission tietosuojavastaavan tietosuojamenettelyä

TIETOSUOJA:
true
accessibility

You are about to exit for another Abbott country or region specific website

Please be aware that the website you have requested is intended for the residents of a particular country or region, as noted on that site. As a result, the site may contain information on pharmaceuticals, medical devices and other products or uses of those products that are not approved in other countries or regions.


The website you have requested also may not be optimized for your specific screen size.

Do you wish to continue and exit this website?

accessibility

You are about to exit the Abbott family of websites for a 3rd party website

Links which take you out of Abbott worldwide websites are not under the control of Abbott, and Abbott is not responsible for the contents of any such site or any further links from such site. Abbott is providing these links to you only as a convenience, and the inclusion of any link does not imply endorsement of the linked site by Abbott.


The website that you have requested also may not be optimized for your screen size.

Do you wish to continue and exit this website??